1 Ocak 2013 Salı

0 Merhaba ! Sanal Pusula Hizmetinizde

Merhabalar,
Biz Sanalpusulam Olarak siz değerli ziyaretçilerimize;

Sanal pusulam;Güncel Haber,Burç,Genel kültür 


*Dünya ve Türkiye Basınına yansıyan Güncel haberleri yayınlayıp sizleri dünyada olup biten olaylardan haberdar etmek.
*Facebook , Twitter, Hotmail,Youtube gibi sosyal paylaşım sitelerindeki yenilikleri ve uygulamalaları  ve oyunları hakkında bilgilendirmek.
*Seyehatlerinizde gidip görebileceğiniz Dünyanın en popüler ve güzel yerleri hakkında sizeleri haberdar edip sevdiklerinizle güzel bir tatil geçirmenize yardımcı olmak.
* İl il hava durumlarını yayınlayarak trafiğe veya gezintiye çıkmak isteyen vatandaşlarımızın zor durumda kalmalarını engellemek ve Okul okuyan öğrencilerimizin hava şartları yüzünden tatil  olup olmadığı hakkında bilgi vermek.
*Çeşitli yöresel yemek tariflerini  ev hanımlarının mutfaklarına farklı tatlar sunarak güzel bir yemek hakkındaki püf noktaları sunmak.
*Merak ettiğiniz konularda açıklama bulabileceğiniz bir kütüphane yaratmak.
*Günlük burç yorumlarını yayınlayıp  hayatınızda olabilecek değişiklikleri burç hareketlerinizi sizlere ulaştırmak.
*Rüya tabirleri hizmeti ile görmüş olduğunuz rüyaların anlamlarını ne manaya geldiklerini öğrenebileceksiniz.


Not: Siz değerli ziyaretçilerimizden tek isteğimiz emeğe saygı duyup yorumlarınızla yanlış bilgilerimizi düzeltmeniz ve istek ve önerilerinizle daha çok kitleye ulaşmayı sağlamamıza yardımcı olmamız. 

Şimdiden Herkese Teşekkürler.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Sanal Rehber, Ne Nerede Nasıl, Güncel Haber, Bilgi Bankası Copyright © 2013 - |- Template created by - |- Powered by Blogger Templates